Över Gunderwear

För ett drygt år sedan kunde man inte bortse från annonseringen av en herrkalsongerprenumeration i media. Egen tillverkning för en låg summa per månad. Men om det finns en efterfrågan på omärkta underkläder i prenumerationsform måste det också finnas en efterfrågan på märkesunderkläder av hög kvalitet. Och det var så det kom till Gunderwear, ett abonnemang med märkesunderkläder.

Sedan augusti 2018 Gunderwear ett fullt konfigurerbart underklädersabonnemang. För detta ändamål ingicks ett samarbete med 2EROS, Addicted, Andrew Christian, Barcode Berlin, ES Collection en Supawear† Vid stängning av a Gunderwear underkläder prenumeration kan väljas för trosor, boxers, jockstraps eller en kombination. Storleken skräddarsys efter kundens byxstorlek.

En prenumeration förnyas månadsvis med autogiro eller förskottsbetalning underkläder prenumeration ingås för en period av 4, 8 eller 12 månader.

Hundratals kunder är nu fans av Gunderwear och få nya underkläder varje månad. En av de största fansen är Jeffrey Wammes. Han berättade för Algemeen Dagblad om Gunderwear:

1 "Denna leveranstjänst överraskar mig varje månad med nya underkläder. Det tycker jag är trevligt och lätt; Jag behöver inte tänka på det. Modellerna är sexigare än den vanliga vita slipen, de har ofta separata mönster. Det finns boxershorts emellan, men de flesta har inga ben. Trosorna är från alla möjliga märken, jag gillar de från Andrew Christian den vackraste."

Gunderwear erbjuda mer än ett underklädersabonnemang. I den webbshop underkläder kan köpas styckvis. 

 

Dave Verzijl
regissör Gunderwear

Gunderwear
Lakerstraat 66
5613ES Eindhoven
Nederländerna

Handelskammare: 27309336
Moms: NL001639901B96

0
0
Varukorgen tomWebshop