Vad är fördelen?

Du kanske undrar vad fördelen är med en Gunderwear Prenumeration.

Det är trevligt att bli överraskad med nya underkläder varje månad, men det är också billigare än att beställa själv. På grund av goda avtal med formgivarna kan vi erbjuda märkesunderkläder till ett konkurrenskraftigt pris.

Vi har gjort en exempelberäkning på vad skillnaden i kostnader skulle bli om du beställer underkläder månadsvis direkt från designers jämfört med en Gunderwear prenumeration:

1

2EROS och Supawear leverera från Australien. Oavsett beställningsbelopp betalar du 13,50 € inklareringskostnader för dessa försändelser och sedan 21 % moms på värdet av din beställning. Om du beställer för mer än €150,- betalar du också 11% extra importtull på värdet av din beställning. OBS; från 1 juli 2021 upphör undantaget på 22 €.

Andrew Christian levererar från Amerika, med förbetald skatt. De andra märkena levererar från EU.

Om du skulle beställa underkläder separat från märkenas officiella webbshoppar under ett år skulle du ha förlorat totalt €529,76. A Gunderwear prenumeration med trosor, jocks och boxers sammanlagt kostar €24,99 per månad. Det gör 299,88 € för ett år.

Med a Gunderwear Prenumeration är du mer än 43 %, eller 229,88 € billigare!

Klicka på varumärkena för att se hur beloppen beräknas per varumärke: 

2EROS Boxer
Addicted Slip
Andrew Christian Jockstrap
ES Collection Boxer
Barcode Berlin Slip
Supawear Jockstrap
Addicted Boxer
Andrew Christian Slip
ES Collection Jockstrap
Supawear Boxer
2EROS Trosor
Barcode Berlin Jockstrap

 

Klarerings- och tullavgifter

Om du köper underkläder från nätbutiker som skickar från länder utanför EU kan du behöva ta itu med kostnader för tullklarering. Dessa kostnader debiteras eftersom du förväntas betala mervärdesskatt (moms) på köp inom EU. Den momsen är 21 %, samma som vad du betalar i en butik i Nederländerna när du köper kläder.

Utöver moms kan även importtullar (även kallade tullar) tas ut om varans värde överstiger 150 €. Importtullen på underkläder är 11 %.

Avräkningen av momsen utförs av den som hanterar paketet, till exempel PostNL, UPS, DHL. De tar ut hanteringskostnader för detta. Dessa kostnader är mellan €10 och €17,50 per försändelse. Till exempel tar PostNL 13,50 €.

Så var alltid uppmärksam när du beställer något från en webshop utomlands. Förhindra att en bra affär förvandlas till en besvikelse. Försändelser från Gunderwear skickas alltid från Nederländerna, så aldrig oväntade extra kostnader.

Du får aldrig en bedömning för merkostnader om du Gunderwear Prenumeration stänga. Vi har redan betalat dessa kostnader åt dig.

Gunderwear
Lakerstraat 66
5613ES Eindhoven
Nederländerna

Handelskammare: 27309336
Moms: NL001639901B96

0
0
Varukorgen tomWebshop