Gunderwear vs On That Ass

On That Ass Du har säkert hört talas om det många gånger, men vad är skillnaden mellan Gunderwear en On That Ass? Vi listar det åt dig!

Gunderwear arbetar med A-märken, till skillnad från On That Ass

Gunderwear arbetar uteslutande med A-märken. Det betyder högsta kvalitet till ett rimligt pris. On That Ass fungerar uteslutande med egentillverkade underkläder. Detta återspeglas i kvaliteten på de material som används. Några citat från de många recensionerna;

– Utskrifter är supercoola och de är bekväma. Tyvärr är kvaliteten dålig. Första gången jag tog en storlek som matchade andra märken jag hade tidigare. Tyvärr gick den sönder på sömmen precis i mitten. Återkom i samråd med kundtjänst och fick en ny större storlek.

– Den här är trasig igen. Strax efter 30 dagars returperiod.

– Kalsonger 2 exakt samma historia. Trasig igen inom 30 dagar, fick en ny och slog sönder den igen strax efter 30 dagar.

– Med gott hopp har jag fortfarande 3 boxers mottaget. Allt trasigt precis utanför 30 dagars returalternativ.

– Jag har sagt upp min prenumeration. Kundtjänst vill tillgodose mig. Däremot måste jag skaffa den nya där boxer att "på väg" är först för att skicka tillbaka och sedan får jag av det boxer mina pengar tillbaka... trevlig kompensation.

– 10€ är inte dyrt för en boxer† Utom en boxer som går sönder efter 4-6 gångers användning och tvätt, detta är dyrt. Jag ska tillbaka till Björn borg igen. De kommer hålla i flera år!

– Snygga löften, relativt billigt, kvalitativt bisarrt tönt! Så gör inte det!"

Olika modeller av underkläder hos Gunderwear

Varje dag är olika, eller hur? Bi Gunderwear ta emot dina underkläder från olika märken, så att du kan dra nytta av varje märkes unika passform. Bi On That Ass du får alltid samma modell. Bara trycket är annorlunda.

Högkvalitativa underkläder hos Gunderwear

Nästan alla märken med vilka Gunderwear har varit "in business" i många år och arbetar med högkvalitativa material. Vid normal användning kan du hålla i åratal med underkläderna från Gunderwear.

Gunderwear
Lakerstraat 66
5613ES Eindhoven
Nederländerna

Handelskammare: 27309336
Moms: NL001639901B96

0
0
Varukorgen tomWebshop