Perseus underkläder

Perseus har bara funnits i ett år och har redan fångat vår uppmärksamhet. I den grekiska mytologin var Perseus en hjälte som var halvt dödlig och halvt Gud, son till guden Zeus och den dödliga Danae. Varumärket står för styrka, maskulinitet, envishet och mod.

Designen består av en kombination av tyger, färger och tryck som gör alla till en självsäker man som vill se bra ut och må bra.

Inspirerad av gudarna

Perseus underkläder

Om Perseus

Perseus är ett Texas, Amerika-baserat underklädesmärke som har funnits sedan 2017. Företaget har fått sitt namn från den grekiske hjälten som halshögg Gorgon Medusa och grundade Mykene. ”Inspired by the Gods” är därför temat och logotypen består av två stiliserade grekiska pelare.

"Underkläder har alltid varit en passion för mig", säger Carlos Manrique, ägaren. "Från mitt perspektiv är underkläder ett sätt att uttrycka vem en man verkligen är, hans styrka, maskulinitet, envishet, mod. Jag vill visa män deras förföriska kraft med mina underkläder.”

Perseus erbjuder trosor, trunks, boxershorts och jocks och släpper en ny kollektion två gånger om året. Tillverkningen sker i Colombia. Högkvalitativa material och hantverk används för att skapa en hållbar produkt.

Gunderwear
Lakerstraat 66
5613ES Eindhoven
Nederländerna

Handelskammare: 27309336
Moms: NL001639901B96

0
    0
    Varukorgen tomWebshop