Spartas underkläder

Den italienska designern Toni Poretta började sin karriär i Milano och hade Gianni Versace som lärare. Senare kom han att arbeta för haute couture-linjen, ledd av Donatella Versace.

Toni bestämde sig för att förvandla sin passion för läder och latex till sitt eget företag Sparta's Harness. De erbjuder nu en unik kollektion av fint färdiga selar. Fler och fler män gillar att bära en graciös rustning på en fest. Även de som inte är inne på läder eller BDSM. Dessutom gör Spartas Harness underkläder i coola, maskulina basfärger.

selar

För år sedan bars selar endast av män som älskar läder och BDSM. Idag har selen blivit mycket mer mainstream. På fester som La Demence, Rapido en Funhouse du ser många män som går runt med en rustning. Det har blivit ett riktigt plagg där du känner dig mindre naken och mer sexig.

Sparta's Harness är specialist på selar. Däremot tillverkar företaget även coola underkläder. Både kalsonger och jockstraps. Modellerna är robusta och har maskulina grundfärger. Det breda bandet gör dig till en oemotståndlig best. Med dessa underkläder syns du absolut.

Exempel på Spartas underkläder i en Gunderwear prenumeration:
Sparta's Harness underkläder bokstav - blå
Sparta's Harness underkläder bokstav - grön
Sparta's Harness underkläder bokstav - rosa
Sparta's Harness underkläder bokstav - gul

Gunderwear
Lakerstraat 66
5613ES Eindhoven
Nederländerna

Handelskammare: 27309336
Moms: NL001639901B96

0
    0
    Varukorgen tomWebshop