CODE 22 underkläder

sök

Märke

Modell underkläder

Mate


Färg


Materiaal


filter

CODE 22 underkläder

CODE 22 underkläder

Vid Gunderwear hitta de bästa herrunderkläderna från Code 22. Varumärket använder bara de bästa materialen för en perfekt passform, så att du alltid känner dig bekväm. Oavsett om det är en blandning av naturlig modal bomull eller sportmesh som andas, materialet från Code 22 är av högsta kvalitet. Vi har ett brett urval av stilar och färger tillgängliga för dig. Välj klassiska blå, stilrena svarta eller trendiga gröna herrunderkläder. Våga något annat och välj sällan skåda texturer som kamouflage.

Code 22 är ett knäppt varumärke som ständigt letar efter förbättringar och framsteg. Av Code 22 herrunderkläder håller dig inte varm på natten, så du kommer att sova bättre. Code 22 kännetecknas av kvalitet, innovativ design och elegans. Varumärket har erkänts och prisats över hela världen för sin komfort och förträfflighet i produktionen av herrunderkläder.

Code 22 grundades av Jesús Sánchez och José Manuel González, två vänner som delade samma passion för mode och de senaste trenderna. Med en kombination av innovativ design och användning av högkvalitativa material Code 22 lyckats skapa en kollektion av underkläder som är elegant och unik samt extremt bekväm.

Förutom engagemanget för kvalitet och design, Code 22 även om miljön. Varumärket använder miljövänliga material i tillverkningen av sina produkter och strävar efter att minimera miljöpåverkan i alla skeden av produktionsprocessen. Bi Gunderwear du kan bära herrunderkläder med självförtroende Code 22 ordning, eftersom du vet att du gör ett hållbart val.

Gunderwear
Lakerstraat 66
5613ES Eindhoven
Nederländerna

Handelskammare: 27309336
Moms: NL001639901B96

0
0
Varukorgen tomWebshop