Barcode Berlin underkläder

sök

Märke

Modell underkläder

Mate


Färg


Materiaal


filter

Barcode Berlin underkläder

Resultat 1-20 av 98-resultaten visas

Barcode Berlin underkläder

Barcode Berlin är ett tyskt märke för underkläder och klubbkläder som grundades 2008 i Berlin. Barcode Berlin har sedan dess byggt upp ett namn som ett av de ledande varumärkena för fetischkläder och klubbkläder. Nästa jockstraps och selar Barcode Berlin Erbjuder även en rad andra produkter som trosor, linnen och linne, alla med en udda twist.

Varumärket har en stor anhängare bland HBTQ-communityt och är populärt bland drag queens, go-go-dansare och fetischister. Barcode Berlin är stolta över deras tyska arv och den tyska kvaliteten på deras produkter.

Varumärket är även känt för sina samarbeten med olika organisationer och evenemang, bland annat La Demence och Folsom Europe. Har genom åren Barcode Berlin släppt flera kollektioner inspirerade av dessa evenemang och deras unika atmosfär.

En av klassikerna Barcode Berlin är Sergey jockstrap, en trogen tolkning av originalet jockstrap modell, gjord av mycket robust material med en kinky gummilogga på remmen. Barcode Berlin är känt för de lekfulla tillämpningarna av öppningar och öppna tyger i deras design.

s underkläder Barcode Berlin tillverkas i deras egen fabrik i Portugal där de övervakar kvaliteten på varje produkt de producerar. Barcode Berlin garanterar kvalitet, komfort och unik design som är perfekt för vilken klubb eller fetischfest som helst. Upptäck kollektionen nu Gunderwear!

Gunderwear
Lakerstraat 66
5613ES Eindhoven
Nederländerna

Handelskammare: 27309336
Moms: NL001639901B96

0
0
Varukorgen tomWebshop